Search
Close this search box.
Lachende_Judo_Kinderen

Kids judo
bij
sportschool Herbert

Groepsfoto_judo_kinderen

Bij Kids Judo gaat het allemaal om plezier, respect en het leren van coole judotechnieken! Bij Sportschool Herbert hebben we een geweldig team, geleid door Jan Christiaan Herbert en Nico Herbert. Ons team doet het supergoed, zelfs op wedstrijdniveau, maar je kunt ook meedoen als je gewoon wilt genieten van leuke judotrainingen.

Judo helpt niet alleen om jezelf te beschermen, maar het maakt je ook sterker en zelfverzekerder. Onze instructeurs zijn super ervaren en hebben veel prijzen gewonnen. Ze zullen je graag leren hoe je al die coole judotechnieken kunt gebruiken.

 

Waarom wachten? Doe met ons mee met een gratis proefles  en ontdek dat judo niet alleen leuk is, maar ook een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en zelfvertrouwen op te bouwen. 

Onze Kids Judo lessen in Ede

Bij onze Kids Judo-lessen in Ede staat plezier voorop en ontdek je een rijke traditie van respect en doorzettingsvermogen met vele coole technieken. Tijdens onze lessen vormen we niet alleen je karakter op een leuke manier, we dagen je ook uit om het beste uit jezelf te halen. Wellicht wordt jij onze volgende Nederlands Kampioen Judo, we verwelkomen je graag in onze dojo voor een gratis proefles

Kom in contact
Lachende_Judo_Kinderen

Judo waarden

Kids
Judo

vertrouwen

Leren
Presteren

ontwikkelen

Samen
plezier

fun

Respect

geven en nemen

Discipline

ontwikkelen

Zelfvertrouwen

groeien

Meerdere Kids Judo lessen in Ede

Bij ons zijn er verschillende Kids Judo lessen in Ede beschikbaar. Onze lessen zijn flexibel ontworpen, zodat je op elk gewenst moment kunt starten. Je kan ons rooster gemakkelijk vinden via de onderstaande knop
groeien met stoeien

Wij organiseren superleuke judolessen speciaal voor kinderen!

Laat je kind de opwindende wereld van Kids Judo ervaren bij Sportschool Herbert! Ons speciaal ontworpen trainingsprogramma zorgt voor de karakterontwikkeling van je kind op een speelse manier. Onze deskundige leraren begeleiden je kind tijdens onze hoogwaardige Judo-trainingen in Ede. Al vanaf 3 jaar oud zijn kinderen welkom om deel uit te maken van onze bruisende gemeenschap. Samen kunnen ze groeien en zich ontwikkelen. Kom langs en ontdek wat Kids Judo te bieden heeft!

Wat is Kids Judo?

Kids Judo is een traditionele Japanse vechtsport die zijn oorsprong heeft in het land van de rijzende zon. Het is een sport die zich richt op technieken en vaardigheden voor zowel grondgevechten als staande gevechten. In Kids Judo ligt de nadruk op respect, discipline en het ontwikkelen van fysieke en mentale kracht.

 

Bij Kids Judo leren kinderen een breed scala aan grepen, worpen en houdgrepen. Het doel is niet alleen om tegenstanders te verslaan, maar ook om zelfbeheersing en zelfvertrouwen op te bouwen. Kids Judo is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en wordt zowel als een recreatieve activiteit als voor zelfverdediging beoefend.

 

Als je deelneemt aan Kids Judo bij Sportschool Herbert, maak je deel uit van een eeuwenoude traditie die nog steeds relevant is in de moderne wereld. Onze instructeurs helpen kinderen om hun vaardigheden te ontwikkelen en plezier te beleven.

Jonge_vossen_tijdens_judo

Ons Succesvolle Kids Judo Team

Ons succesvolle Kids Judo-team wordt met trots geleid door Nico Herbert en Jan Christiaan Herbert, twee ervaren beoefenaars met een diepe passie voor de sport. Samen met ons team van instructeurs zijn we gegroeid van een oorspronkelijke vriendengroep tot een bruisende gemeenschap waar mensen uit Ede dagelijks samenkomen om te sporten.

 

Dankzij het toegewijde lerarenteam dat onze hechte gemeenschap van Kids Judo-beoefenaars begeleidt, zijn we uitgegroeid tot een hechte groep mensen die zich inzetten voor het verbeteren van onze vaardigheden, het bevorderen van de sport en persoonlijke groei.

 

We blijven groeien en streven ernaar om de kunst van Kids Judo verder te verspreiden en te blijven excelleren, zowel op de mat als daarbuiten, onder inspirerende begeleiding van onze toegewijde instructeurs.

Word Lid van Ons Team

Betreed de wereld van Kids Judo bij Sportschool Herbert en word lid van ons enthousiaste team! Onze toegewijde instructeurs staan klaar om je te begeleiden in deze boeiende vechtsport. Kids Judo gaat verder dan alleen fysieke training; het is een reis naar zelfontwikkeling, discipline en samenwerking. Bij ons vind je een hechte, levendige gemeenschap van beoefenaars die gezamenlijk streven naar succes op en buiten de tatami. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de opwindende wereld van Kids Judo bij Sportschool Herbert!

Groepsfoto_judo_kids

Kijk mee naar onze judo-avonturen!

Moderne sportschool


Leeftijd: vanaf 3 tot 13 jaar
Dagen: woensdag en vrijdag
Tijd: 16.00 - 17.30 uur
locatie: Groenendaal 3, 6715 BA, Ede
Karakter Ontwikkeling


Samen bouwen aan: Vertrouwen
Leren: Respecteren
Discipline in: Zelfbeheersen
Judoën met: Plezier

Leuke judolessen & blije kinderen

5/5

Geïnspireerd?

Laat van je horen door het formulier in te vullen, zodat we in contact met je kunnen komen.

© 2024 Sportschool Herbert. Alle rechten voorbehouden.

Boek een gratis proefles

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Contact Informatie
Proefles:
Voorkeursdatum en -tijdselectie