Search
Close this search box.
abstract_jiu_jitsu_black_belt

Jiu Jitsu
bij
sportschool Herbert

Jiu_Jitsu_Ede

Geavanceerde Jiu Jitsu technieken leren in een bruisende gemeenschap?

Bij Sportschool Herbert krijg je les van échte experts, die met hun praktijkervaring de juiste tools hebben om jouw doelstellingen te behalen.

Onze Jiu Jitsu Groep in Ede

Met Jiu Jitsu leer je niet alleen hoe je moet verdedigen tegen verschillende aanvallen, maar ook aanvalstechnieken om je tegenstander te dwingen tot opgaven. Onze lessen zijn gericht op veiligheid en bieden een uitdagende ervaring. We verwelkomen deelnemers al vanaf 14 jaar oud. De lessen zijn zo ingericht dat ze naadloos aansluiten bij onze andere vechtsporten.

Kom in contact

Jiu Jitsu bij Sportschool Herbert

Bij Sportschool Herbert word je door ervaren instructeurs begeleid in de technieken en strategieën van Jiu-Jitsu in een bruisende gemeenschap, ongeacht je ervaringsniveau. Onze lessen zijn ontworpen om te voldoen aan individuele behoeften en bieden diverse voordelen:
Bruisende gemeenschap

Voordelen van Jiu-Jitsu

  • Verbeterde conditie en kracht: Door het trainen van verschillende spiergroepen verbetert Jiu-Jitsu je uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit.
  • Techniekverbetering en zelfvertrouwen: Onze ervaren instructeurs helpen je niet alleen je techniek te verbeteren, maar ook je zelfvertrouwen te laten groeien.
  • Effectieve zelfverdediging: Leer aanvallen te ontwijken, controle te krijgen over je tegenstander en zelfverdedigingstechnieken toe te passen, ongeacht de grootte van je tegenstander.
  • ervaring: Sluit je aan bij een hechte Jiu-Jitsu gemeenschap en breid je sociale netwerk uit.
  • Persoonlijke begeleiding: Onze instructeurs werken samen met jou om je specifieke doelen te bereiken, of het nu gaat om conditieverbetering, techniek perfectionering of zelfverdediging.

Ons Succesvolle Jiu Jitsu Team

Stap in de wereld van Jiu Jitsu bij Sportschool Herbert en word lid van ons gepassioneerde team! Onze toegewijde instructeurs staan klaar om je te begeleiden in deze boeiende vechtkunst. Jiu-Jitsu gaat verder dan alleen fysieke training; het is een reis naar zelfontwikkeling, discipline en teamwork. Bij ons vind je een hechte, bruisende gemeenschap van beoefenaars die samen streven naar succes op en buiten de mat. “Schrijf je vandaag nog in en ontdek de opwindende wereld van Jiu Jitsu bij Sportschool Herbert!”

Sportschool_Herbert_groepsfoto

Join the family 'today'

Sluit je aan bij onze bruisende gemeenschap van fanatieke sporters

Geïnspireerd?

Laat van je horen, vul het formulier in! We nemen binnenkort contact met je op!

© 2024 Sportschool Herbert. Alle rechten voorbehouden.

Boek een gratis proefles

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Contact Informatie
Proefles:
Voorkeursdatum en -tijdselectie