Search
Close this search box.
Nogi_vrouwen

Grappling in Ede
bij
sportschool Herbert

Grappling_Athletes

Welkom bij de bruisende gemeenschap van Grappling bij Sportschool Herbert in Ede. Leer hoe je je tegenstander kan overwinnen door middel van geavanceerde technieken en strategieën. Nogi Grappling is een sport die kan worden gebruikt als voorbereiding voor MMA en bevat elementen van worstelen, judo en Brazilian Jiu-Jitsu, het biedt een uitstekende workout die je snel in staat stelt je doelen te behalen.

Wat is Grappling?

Grappling is een vechtsport die de focus legt op het controleren van je tegenstander door middel van grepen en worsteltechnieken. Het doel is om je tegenstander op de grond te krijgen en te dwingen tot opgeven. Deze effectieve zelfverdedigingskunst leert je om jezelf te beschermen tegen aanvallers, ongeacht hun grootte of kracht.

Kom in contact

Waarom Grappling leren bij Sportschool Herbert?

Er zijn talloze redenen om Grappling te leren bij Sportschool Herbert. Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij het beheersen van de technieken en strategieën van Grappling. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze gevarieerde lessen passen bij elk niveau.

Voordelen van Grappling

Word Lid van Ons Team

  • Voor alle niveaus: Van beginners tot ervaren Grapplers, onze lessen zijn ontworpen om technieken en strategieën aan te leren, ongeacht je ervaringsniveau.
  • Beginnerslessen: Maak kennis met de basisprincipes van Grappling, met begeleiding van ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat je comfortabel bent tijdens de trainingen.
  • Gevorderden Lessen: Verfijn je techniek en ontwikkel strategisch inzicht met geavanceerde technieken onder leiding van ervaren instructeurs.

Competitietraining: Bereid je voor op Grappling-competities met specifieke begeleiding om je techniek, conditie en mentale weerbaarheid te verbeteren.

No-gi Grappling lessen in Ede

5/5

Geïnspireerd?

Laat van je horen door het formulier in te vullen, zodat we in contact met je kunnen komen.

© 2024 Sportschool Herbert. Alle rechten voorbehouden.

Boek een gratis proefles

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Contact Informatie
Proefles:
Voorkeursdatum en -tijdselectie