Search
Close this search box.

Braziliaans Jiu jitsu

Jiu Jitsu

Kids Judo

Tuimel Judo

Boksen

Sambo

Grappling

Sportmassage

Braziliaans Jiu Jitsu in Ede biedt de kans om deel uit te maken van een bruisende gemeenschap.

Hier daag je jezelf uit en verleg je zowel fysieke als mentale grenzen, terwijl ervaren instructeurs je begeleiden. Sluit je aan en bereik persoonlijke doelen in een ondersteunende omgeving.

Jiu Jitsu in Ede is toegankelijk voor deelnemers vanaf 12 jaar. De dynamische lessen bieden uitdaging voor alle leeftijden en niveaus.

Leer gespecialiseerde zelfverdedigingstechnieken en pas ze toe tijdens het sparren. Ontwikkel doorzettingsvermogen en weerbaarheid in onze bruisende gemeenschap met inspirerende lessen.

Ontdek de Art van Jiu Jitsu en verbeter zowel je fysieke vaardigheden als je persoonlijke ontwikkeling.

Kinderjudo voor kinderen vanaf 7 jaar oud. De kids Judo lessen bieden een educatieve en leuke ervaring, waarbij de kids respect, discipline en zelfvertrouwen ontwikkelen.

Onze ervaren instructeurs begeleiden de kids bij het leren van judotechnieken en waardevolle levensvaardigheden. Ontdek de wereld van kinderjudo vandaag nog bij ons!

Ontdek Tuimel Judo vanaf 3 jaar. Onze kindvriendelijke benadering leert kinderen op dynamische wijze respect, weerbaarheid en doorzettingsvermogen. Tijdens onze plezierige en leerzame lessen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Ontdek boksen voor beginners en leer essentiële bokstechnieken tijdens een energieke training. Ongeacht je ervaringsniveau, onze instructeurs helpen je conditie, kracht en coördinatie te verbeteren.

Kom voor zelfvertrouwen, fitness en plezier. Beginners van alle leeftijden zijn welkom!

Veteranen Sambo in Ede voor sportliefhebbers vanaf 35 jaar en ouder. Heb je interesse om op latere leeftijd weer actief te worden in de sportwereld of wil je een nieuwe sport uitproberen? Bezoek ons en ontvang Sambo-training van een heuse Wereldkampioen.

Grappling in Ede: Ontdek de kunst van No-Gi takedowns om je tegenstander effectief op de grond te beheersen met klemmen en verwurgingen. Of je nu je vaardigheden wilt aanscherpen voor wedstrijden, aan je algehele conditie wilt werken, of streeft naar een toekomst in MMA, Grappling biedt een uitdagende en intense training.

Sportmassage in Ede. Ontdek de ultieme ontspanning en verlichting bij onze sportmassage in Ede. Of je nu een enthousiaste sporter bent of gewoon op zoek bent naar wat verlichting van spierspanning, onze ervaren masseurs staan voor je klaar.

Boek een gratis proefles

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Contact Informatie
Proefles:
Voorkeursdatum en -tijdselectie