Search
Close this search box.
4_years_old_Judo_Kids

Tuimel judo
bij
sportschool Herbert

4_years_old_Judo_Kids_on_the_judo_mat

Bij Tuimeljudo draait alles om het stimuleren van de motorische ontwikkeling en het plezier van jonge kinderen in een veilige en speelse omgeving. Onder leiding van Jan Christiaan Herbert en Nico Herbert biedt Sportschool Herbert een uniek programma aan, waarbij kinderen vanaf 3 jaar op een leuke en educatieve manier kennismaken met de basis van judo.

Onze instructeurs zijn niet alleen ervaren in judotechnieken, maar begrijpen ook het belang van een positieve en ondersteunende omgeving voor de kleintjes. Ontdek samen met je kind de opwindende wereld van Tuimeljudo bij Sportschool Herbert!

Onze TuimelJudo lessen in Ede

Bij onze Tuimeljudo-lessen in Ede staat plezier centraal, en we bieden een veilige omgeving waarin kinderen op hun eigen tempo kunnen leren. Het programma is gericht op het ontwikkelen van basisbewegingen, evenwicht, en sociale interactie. Onze gekwalificeerde instructeurs zorgen ervoor dat elke les een positieve ervaring is. 

Kom in contact
Judokind_glimlach

Judo waarden

Kids
Judo

vertrouwen

Leren
Presteren

ontwikkelen

Samen
plezier

fun

Respect

geven en nemen

Discipline

ontwikkelen

Zelfvertrouwen

groeien

Meerdere TuimelJudo lessen in Ede

Bij ons zijn er verschillende Tuimel Judo lessen in Ede beschikbaar. Onze lessen zijn flexibel ontworpen, zodat je op elk gewenst moment kunt starten. Je kan ons rooster gemakkelijk vinden via de onderstaande knop
groeien met stoeien

Wij organiseren superleuke judolessen speciaal voor kinderen!

Laat je kind de opwindende wereld van Kids Judo ervaren bij Sportschool Herbert! Ons speciaal ontworpen trainingsprogramma zorgt voor de karakterontwikkeling van je kind op een speelse manier. Onze deskundige leraren begeleiden je kind tijdens onze hoogwaardige Judo-trainingen in Ede. Al vanaf 3 jaar oud zijn kinderen welkom om deel uit te maken van onze bruisende gemeenschap. Samen kunnen ze groeien en zich ontwikkelen. Kom langs en ontdek wat Kids Judo te bieden heeft!

Waarom Tuimel Judo?

Tuimel Judo is meer dan alleen een vechtsport; het is een reis van ontdekking en zelfontplooiing voor de kleintjes. In deze unieke sport ligt de nadruk op respect, discipline en het bouwen van fysieke én mentale kracht, allemaal verpakt in speelse en interactieve trainingen. Onze jonge judoka’s leren niet alleen technieken, maar ontwikkelen ook zelfbeheersing en zelfvertrouwen.

Judo_kinderen_lachen

Waarom Kiezen voor Sportschool Herbert?

Bij Sportschool Herbert gaan we verder dan alleen training. Hier ontmoet je een ware bruisende gemeenschap van gepassioneerde sporters. Onze instructeurs zijn niet alleen bedreven in Judo, maar hebben ook een passie voor het begeleiden van kinderen op hun ontwikkelingspad. Tuimel Judo bij Sportschool Herbert is niet zomaar een sport; het is een avontuurlijke reis die waardevolle levenslessen biedt.

Ontdek Samen met Ons!

Kom langs en ontdek samen met je kind de opwindende wereld van Tuimel Judo. Geef ze de kans om te groeien, zich te ontwikkelen en vooral plezier te beleven in een omgeving die veilig en ondersteunend is. Neem vandaag nog contact op met Sportschool Herbert voor meer informatie en schrijf je kind in voor een proefles. Samen leggen we de basis voor een sterke en zelfverzekerde toekomst!

Groepsfoto_judo_kids

Kijk mee naar onze judo-avonturen!

Moderne sportschool


Leeftijd: vanaf 3 tot 13 jaar
Dagen: woensdag en vrijdag
Tijd: 16.00 - 17.30 uur
locatie: Groenendaal 3, 6715 BA, Ede
Karakter Ontwikkeling


Samen bouwen aan: Vertrouwen
Leren: Respecteren
Discipline in: Zelfbeheersen
Judoën met: Plezier

Leuke judolessen & blije kinderen

5/5

Geïnspireerd?

Laat van je horen door het formulier in te vullen, zodat we in contact met je kunnen komen.

© 2024 Sportschool Herbert. Alle rechten voorbehouden.

Boek een gratis proefles

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Contact Informatie
Proefles:
Voorkeursdatum en -tijdselectie