Search
Close this search box.
BJJ Athletes fighters

Braziliaans Jiu Jitsu
bij
sportschool Herbert

BJJ_Ede
Geavanceerde Braziliaans Jiu Jitsu technieken leren in een bruisende gemeenschap? Bij Sportschool Herbert krijg je les van échte experts, die met hun WK, EK en NK titels de juiste tools hebben om jouw doelstellingen te behalen.

Onze BJJ Groep in Ede

Onze Bruisende gemeenschap in Ede is gericht op snel vorderingen maken en een hoog niveau behalen, terwijl de sfeer goed blijft. Ons team in Ede is van een kleine vriendengroep uitgegroeid tot een grote en open community waar velen mensen vanuit Nederland samen komen om te trainen. 

Kom in contact
BJJ Atleet

Braziliaans Jiu Jitsu bij Sportschool Herbert

Bij Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) draait het om controle over je tegenstander door middel van klemmen, verwurgingen en tactische technieken. Bij Sportschool Herbert hebben we onder leiding van Jan Christiaan Herbert en Nico Herbert een succesvol team opgebouwd, dat ook op nationaal en internationaal niveau hoog scoort. Maar je kunt ook bij ons terecht voor gezellige BJJ-trainingen, zelfs als je geen wedstrijd ambities hebt.  BJJ is namelijk niet alleen een uitstekende verdedigingssport, maar ook een intensieve manier om fit te worden en te blijven. Onze ervaren instructeurs, die samen vele WK-, EK- en NK-titels hebben gewonnen, leren je graag verschillende technieken en strategieën om je eigen top te bereiken. Waar wacht je nog op?
Bruisende gemeenschap

Onze Brazilian jiu jitsu lessen in Ede​

Onze BJJ-trainingen in Ede zijn doordrenkt met een rijke geschiedenis, geavanceerde technieken en plezier. Of je nu een absolute beginner bent, een ervaren vechtsporter, of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende manier om fit te blijven, onze deuren staan voor je open.

Ons Succesvolle BJJ Team

Stap in de wereld van Braziliaans Jiu Jitsu bij Sportschool Herbert en word lid van ons gepassioneerde team! Onze toegewijde instructeurs staan klaar om je te begeleiden in deze boeiende vechtkunst. BJJ gaat verder dan alleen fysieke training; het is een reis naar zelfontwikkeling, discipline en teamwork. Bij ons vind je een hechte, bruisende gemeenschap van beoefenaars die samen streven naar succes op en buiten de mat. “Schrijf je vandaag nog in en ontdek de opwindende wereld van Braziliaans Jiu Jitsu bij Sportschool Herbert!”

Sportschool_Herbert_groepsfoto

Join the family 'today'

Sluit je aan bij onze bruisende gemeenschap van fanatieke sporters

Geïnspireerd?

Laat van je horen, vul het formulier in! We nemen binnenkort contact met je op!

© 2024 Sportschool Herbert. Alle rechten voorbehouden.

Boek een gratis proefles

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Contact Informatie
Proefles:
Voorkeursdatum en -tijdselectie