Search
Close this search box.

Over Ons

Groepsfoto Sportschool Herbert 2022

Welkom bij Sportschool Herbert, waar onze sporten; Braziliaans Jiu-Jitsu, Judo, Jiu Jitsu, Grappling, Sambo en Boksen zijn getransformeerd  tot een bruisende gemeenschap. Onze sportschool is opgericht in 2016 door vader en zoon Herbert als plek waar vrienden en ervaren atleten samen konden trainen. Het is door de jaren uitgegroeid tot een diverse en inclusieve gemeenschap waar mensen samenkomen om hun grootste potentieel te verwezenlijken.

Met een breed scala aan expertise en belangrijke titels van Wereld-, Europese en Nederlandse kampioenschappen zijn vader en zoon Herbert nu toegewijd aan het verspreiden van hun passie voor de sport en het inspireren van anderen om hun volledige potentie te bereiken.

De aansluiting van Sportschool Herbert bij de gerenommeerde International Brazilian Jiu-Jitsu Federation (IBJJF), Judo Bond Nederland (JBN), Sambo Bond Nederland (SBN), International Martial Arts Federation (IMAF), Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG), en de International Budo Federation (IBF) zorgt ervoor dat de diploma’s en graduaties van onze sportschool wereldwijd erkend worden. Of je nu nieuw bent in de sport of een ervaren beoefenaar, onze hechte gemeenschap in Ede biedt een ongeëvenaarde sfeer voor persoonlijke groei en zelfontdekking. Sluit je aan bij Sportschool Herbert en ervaar zelf de voordelen.

Onze Missie

Het creëren van een gemeenschap waarin iedereen wordt uitgedaagd om de beste versie van zichzelf te worden door middel van hoogwaardige Jiu Jitsu en Judo-instructie in een leuke, veilige en professionele omgeving.

Waar wij Om Geven

Bij Sportschool Herbert gaat het ons om meer dan alleen het aanleren van geavanceerde Braziliaans Jiu-Jitsu en Judo technieken. Onze passie ligt in het creëren van een ondersteunende gemeenschap waarin iedereen wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. We willen een omgeving bieden waarin groei en ontwikkeling worden gestimuleerd, zowel op de mat als daarbuiten.

Onze focus reikt verder dan het perfectioneren van technieken. We willen sterke banden smeden tussen onze leden en geloven in het belang van onderlinge ondersteuning en het delen van succesverhalen. We zien persoonlijke groei als een gezamenlijke reis en onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden, of je nu net begint aan je avontuur of als ervaren beoefenaar je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen.

In onze sportschool staat het verleggen van grenzen centraal. We streven ernaar om een gemeenschap te creëren waarin iedereen zich veilig voelt om uitdagingen aan te gaan en te groeien, zowel fysiek als mentaal. Onze instructeurs passen hun trainingen aan op de individuele behoeften van elke student, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan groeien en vooruitgang kan boeken.

Door lid te worden van onze gemeenschap bij Sportschool Herbert in Ede krijg je de kans om niet alleen snel te groeien, maar ook te trainen met zeer ervaren atleten. Je zult merken dat je niet alleen je technische vaardigheden verbetert, maar dat je ook zelfvertrouwen opbouwt, mentale veerkracht ontwikkelt en duurzame vriendschappen opbouwt. Onze sportschool is meer dan alleen een plek om te trainen; het is een plek waar je jezelf kunt ontdekken en het beste uit jezelf kunt halen. Kom vandaag nog langs en ervaar het zelf!

 
Nico en Jan Christiaan Herbert

Boek een gratis proefles

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Contact Informatie
Proefles:
Voorkeursdatum en -tijdselectie