Welkom bij Sportschool Herbert, de plek waar je de beste trainingen krijgt voor Braziliaans Jiu Jitsu, Kids Judo, Grappling, Veteranen Judo en Sambo! Wij geloven dat je met onze lessen wordt uitgedaagd om fysiek en mentaal sterk te worden.

LESAANBOD

BRAZILIAN JIU JITSU
BRAZILIAN

Bij Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) draait het om controle over je tegenstander door middel van klemmen, verwurgingen en tactische technieken. Bij Sportschool Herbert hebben we onder leiding van Jan Christiaan Herbert en Nico Herbert een succesvol team opgebouwd, dat ook op nationaal en internationaal niveau hoog scoort. Maar je kunt ook bij ons terecht voor gezellige BJJ-trainingen, zelfs als je geen wedstrijdambities hebt. BJJ is namelijk niet alleen een uitstekende verdedigingssport, maar ook een intensieve manier om fit te worden en te blijven. Onze ervaren instructeurs, die samen vele WK-, EK- en NK-titels hebben gewonnen, leren je graag verschillende technieken en strategieën om je eigen top te bereiken. Waar wacht je nog op?

Join the team, “train hard, have fun and succeed” – “all with a sense of humor”!

KIDS JUDO
KIDS JUDO

Hey kids! Judo is een super coole sport en misschien wel de bekendste sport ter wereld! Wist je dat het ook een opvoedend karakter heeft? Discipline, respect en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste waarden in onze lessen. Maar dat betekent niet dat we niet ook heel veel lol hebben! Bij ons leer je zelfvertrouwen op te bouwen, weerbaarder te worden, energie kwijt te kunnen en zelfbeheersing te ontwikkelen. Onze lessen zijn zo opgebouwd dat iedereen, vanaf 5 jaar, hieraan mee kan doen. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, bij ons ben je welkom. Dus kom langs en ontdek hoe gaaf judo kan zijn!

Onze professionele en enthousiaste Judoleraren van de Judo Bond Nederland (JBN) zorgen voor een veilige en leuke leeromgeving.”

JUDO & SAMBO
JUDOSAMBO

Wil je je Judo en Sambo vaardigheden verbeteren en deel uitmaken van een hechte gemeenschap van veteranen? Zoek dan niet verder! Onze trainingen worden geleid door wereldkampioen Sambo Nico Herbert en bieden de perfecte gelegenheid om fit te blijven, nieuwe vrienden te maken en je vaardigheden te ontwikkelen. Sluit je vandaag nog aan bij onze veteranen Judo en Sambo training en ontdek waarom onze gemeenschap zo populair is onder zowel beginners als ervaren beoefenaars. Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in!

GRAPPLING
GRAPPLING

Leer hoe je iemand op de grond controleert zonder een pak te gebruiken met Grappling! Onze lessen richten zich op techniek en tactiek om controle te bereiken en klemmen en verwurgingen op de grond toe te passen. Of je nu traint voor wedstrijden of fit wilt blijven, Grappling biedt de perfecte mix van uitdaging en intensiteit. Probeer het zelf uit en schrijf je nu in voor een proefles!

PERSONAL TRAINING
PERSONAL

Wil jij jouw Braziliaan Jiu Jitsu-vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Of wil je werken aan jouw wedstrijdconditie? Of misschien wil je leren hoe je jezelf kunt verdedigen in een privé omgeving? Onze ervaren instructeurs bieden flexibele privé lessen aan voor individuen en kleine groepen. Verbeter jouw technieken, krijg individuele aandacht en versterk jouw mentale focus. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een betere Jiu Jitsu-beoefenaar!

CONTACT

CONTACT

info@sportschool-herbert.nl

+31 6 16021111