Search
Close this search box.
image 1 copy min

Welkom bij Sportschool Herbert, de plek waar je de beste trainingen krijgt voor Braziliaans Jiu Jitsu, Kids Judo, Jiu Jitsu, Grappling, Sambo en Boksen! Wij geloven dat je met onze lessen wordt uitgedaagd om fysiek en mentaal sterk te worden.

LESAANBOD

JIU JITSU

BRAZILIAN JIU JITSU

Bij Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) draait het om controle over je tegenstander door middel van klemmen, verwurgingen en tactische technieken. Bij Sportschool Herbert hebben we onder leiding van Jan Christiaan Herbert en Nico Herbert een succesvol team opgebouwd, dat ook op nationaal en internationaal niveau hoog scoort. Maar je kunt ook bij ons terecht voor gezellige BJJ-trainingen, zelfs als je geen wedstrijdambities hebt.

BJJ Vrouwen in Ede Sportschool Herbert
Sportschool_Herbert_BJJ_in_Ede

 BJJ is namelijk niet alleen een uitstekende verdedigingssport, maar ook een intensieve manier om fit te worden en te blijven. Onze ervaren instructeurs, die samen vele WK-, EK- en NK-titels hebben gewonnen, leren je graag verschillende technieken en strategieën om je eigen top te bereiken. Waar wacht je nog op?

Join the team, “train hard, have fun and succeed – all with a sense of humor!”

KIDS JUDO

KIDS JUDO

Een Lachend Konijn in Ede bij Sportschool Herbert

Hey kids! Judo is een super coole sport en misschien wel de bekendste sport ter wereld! Wist je dat het ook een opvoedend karakter heeft? Discipline, respect en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste waarden in onze lessen. Maar dat betekent niet dat we niet ook heel veel lol hebben! Met deze vechtsport voor kinderen bij ons leer je zelfvertrouwen op te bouwen, weerbaarder te worden, energie kwijt te kunnen en zelfbeheersing te ontwikkelen.

Onze lessen zijn zo opgebouwd dat iedereen, vanaf 3 jaar, hieraan mee kan doen. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, bij ons ben je welkom. Dus judo kinderen kom langs en ontdek hoe gaaf judo kan zijn!

kidsjudo fox herbert

Onze professionele en enthousiaste Judoleraren van de Judo Bond Nederland (JBN) zorgen voor een veilige en leuke leeromgeving.”

JIU JITSU

JIU JITSU

Jiu-Jitsu_Vrouw

Ontdek de kracht van Jiu Jitsu bij Sportschool Herbert in Ede, waar Dexter Fredriks, onze 4e dan Jiu Jitsu instructeur jou begeleidt om een echte vechtsporter te worden.

Jiu Jitsu is een vechtsport die stoten, trappen en klemmen gebruikt in verschillende zelfverdediging scenario’s om je tegenstander te overmeesteren.  Leer effectieve zelfverdedigingstechnieken, verbeter je conditie en bereik persoonlijke doelen samen in een bruisende gemeenschap bij Sportschool Herbert in Ede.

Je kunt deelnemen aan de lessen vanaf 14 jaar. Als je jonger bent, raden we aan om een solide basis te leggen met onze Judolessen. Wordt een atleet onder de deskundige begeleiding van Dexter Fredriks en ontwikkel jezelf in deze dynamische sport. Ontdek het zelf bij Sportschool Herbert in Ede, waar jouw reis als vechtsporter begint!

abstract_jiu_jitsu_black_belt

Onze professionele en enthousiaste Jiu Jitsu leraren van de Judo Bond Nederland (JBN) zorgen voor een veilige en leuke leeromgeving.”

VETERANEN

SAMBO

Ben je een veteraan en wil je jouw sambo vaardigheden verbeteren, terwijl je deel uitmaakt van een hechte veteranengemeenschap? Zoek niet verder! Onze trainingen worden geleid door Nico Herbert, Wereldkampioen Sambo, en bieden de ideale gelegenheid om in vorm te blijven, nieuwe vriendschappen te sluiten en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

Sambo Sportschool Herbert
Sambo Training Sportschool Herbert

Sluit je vandaag nog aan bij onze sambo trainingen voor veteranen en ontdek waarom onze gemeenschap zo geliefd is bij zowel beginners als ervaren beoefenaars. Twijfel niet langer en begin vandaag!

Krijg les van de Wereldkampioen Nico Herbert

GRAPPLING

GRAPPLING

Grappling Herbert

Leer hoe je iemand op de grond controleert zonder een pak te gebruiken met No-gi Grappling! Onze lessen richten zich op techniek en tactiek om controle te bereiken en klemmen en verwurgingen op de grond toe te passen. 

Of je nu traint voor wedstrijden of fit wilt blijven, Grappling biedt de perfecte mix van uitdaging en intensiteit. Probeer het zelf uit en schrijf je nu in voor een proefles!

Grappling les Herbert

Grappling  kracht – controle – overwinning

Boksen

BOKSEN

Ervaar Boksen en til jezelf naar een hoger niveau! Onze Bokslessen zijn op maat gemaakt om bokstechnieken te ontwikkelen en je algehele conditie te verbeteren. Of je nu een aspirerende bokskampioen bent of simpelweg je fitheid wilt verbeteren, Bokstraining biedt de perfecte combinatie van uitdaging en intensiteit.

Boksen_en_Conditie_training_Ede
Boksen en Conditie training 2

Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te inspireren, of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt. Je leert niet alleen de perfecte stoten en verdedigingstechnieken, maar tilt ook je uithoudingsvermogen, kracht en snelheid naar nieuwe hoogtes.

Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en ontdek waarom Boksen zo populair is.

PERSONAL TRAINING
PERSONAL

Wil jij jouw Braziliaan Jiu Jitsu (BJJ), Jiu Jitsu of Judo vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Of wil je werken aan jouw wedstrijdconditie? Of misschien wil je leren hoe je jezelf kunt verdedigen in een privé omgeving? Onze ervaren instructeurs bieden flexibele privé lessen aan voor individuen en kleine groepen. Verbeter jouw technieken, krijg individuele aandacht en versterk jouw mentale focus. Neem vandaag nog contact met ons op en wordt een echte atleet!

CONTACT

CONTACT

info@sportschool-herbert.nl

+31 6 16021111

    Boek een gratis proefles

    Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

    Contact Informatie
    Proefles:
    Voorkeursdatum en -tijdselectie