Welkom bij Sportschool Herbert, de plek waar je de beste trainingen krijgt voor Braziliaans Jiu Jitsu, Kids Judo, Grappling, Veteranen Sambo en Boksen! Wij geloven dat je met onze lessen wordt uitgedaagd om fysiek en mentaal sterk te worden.

LESAANBOD

JIU JITSU

BRAZILIAN JIU JITSU

Bij Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) draait het om controle over je tegenstander door middel van klemmen, verwurgingen en tactische technieken. Bij Sportschool Herbert hebben we onder leiding van Jan Christiaan Herbert en Nico Herbert een succesvol team opgebouwd, dat ook op nationaal en internationaal niveau hoog scoort. Maar je kunt ook bij ons terecht voor gezellige BJJ-trainingen, zelfs als je geen wedstrijdambities hebt.

BJJ Vrouwen in Ede Sportschool Herbert
Sportschool Herbert BJJ in Ede

 BJJ is namelijk niet alleen een uitstekende verdedigingssport, maar ook een intensieve manier om fit te worden en te blijven. Onze ervaren instructeurs, die samen vele WK-, EK- en NK-titels hebben gewonnen, leren je graag verschillende technieken en strategieën om je eigen top te bereiken. Waar wacht je nog op?

Join the team, “train hard, have fun and succeed – all with a sense of humor!”

KIDS JUDO

KIDS JUDO

Een Lachend Konijn in Ede bij Sportschool Herbert

Hey kids! Judo is een super coole sport en misschien wel de bekendste sport ter wereld! Wist je dat het ook een opvoedend karakter heeft? Discipline, respect en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste waarden in onze lessen. Maar dat betekent niet dat we niet ook heel veel lol hebben! Bij ons leer je zelfvertrouwen op te bouwen, weerbaarder te worden, energie kwijt te kunnen en zelfbeheersing te ontwikkelen.

Onze lessen zijn zo opgebouwd dat iedereen, vanaf 5 jaar, hieraan mee kan doen. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, bij ons ben je welkom. Dus judo kinderen kom langs en ontdek hoe gaaf judo kan zijn!

kidsjudo fox herbert

Onze professionele en enthousiaste Judoleraren van de Judo Bond Nederland (JBN) zorgen voor een veilige en leuke leeromgeving.”

VETERANEN

SAMBO

Ben je een veteraan en wil je jouw sambo vaardigheden verbeteren, terwijl je deel uitmaakt van een hechte veteranengemeenschap? Zoek niet verder! Onze trainingen worden geleid door Nico Herbert, Wereldkampioen Sambo, en bieden de ideale gelegenheid om in vorm te blijven, nieuwe vriendschappen te sluiten en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

Sambo Sportschool Herbert
Sambo Training Sportschool Herbert

Sluit je vandaag nog aan bij onze sambo trainingen voor veteranen en ontdek waarom onze gemeenschap zo geliefd is bij zowel beginners als ervaren beoefenaars. Twijfel niet langer en begin vandaag!

Krijg les van de Wereldkampioen Nico Herbert

GRAPPLING

GRAPPLING

Grappling Herbert

Leer hoe je iemand op de grond controleert zonder een pak te gebruiken met Grappling! Onze lessen richten zich op techniek en tactiek om controle te bereiken en klemmen en verwurgingen op de grond toe te passen. 

Of je nu traint voor wedstrijden of fit wilt blijven, Grappling biedt de perfecte mix van uitdaging en intensiteit. Probeer het zelf uit en schrijf je nu in voor een proefles!

Grappling les Herbert

Grappling  kracht – controle – overwinning

CONDITIE

BOKSEN

Ervaar Boksen & Conditie en til jezelf naar een hoger niveau! Onze Bokslessen zijn op maat gemaakt om bokstechnieken te ontwikkelen en je algehele conditie te verbeteren. Of je nu een aspirerende bokskampioen bent of simpelweg je fitheid wilt verbeteren, Boksen & Conditie biedt de perfecte combinatie van uitdaging en intensiteit.

Boksen en Conditie training Ede
Boksen en Conditie training 2

Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te inspireren, of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt. Je leert niet alleen de perfecte stoten en verdedigingstechnieken, maar tilt ook je uithoudingsvermogen, kracht en snelheid naar nieuwe hoogtes.

Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en ontdek waarom Boksen & Conditie zo populair is.

PERSONAL TRAINING
PERSONAL

Wil jij jouw Braziliaan Jiu Jitsu (BJJ) of Judo vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Of wil je werken aan jouw wedstrijdconditie? Of misschien wil je leren hoe je jezelf kunt verdedigen in een privé omgeving? Onze ervaren instructeurs bieden flexibele privé lessen aan voor individuen en kleine groepen. Verbeter jouw technieken, krijg individuele aandacht en versterk jouw mentale focus. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een betere Jiu Jitsu-beoefenaar!

CONTACT

CONTACT

info@sportschool-herbert.nl

+31 6 16021111

    Boek een gratis proefles

    Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

    Contact Information
    Proefles:
    Voorkeursdatum en -tijdselectie